Buka ménu utama

Pamaluruhan tutumbu luar

Tanda béntang kayaning "*.wikipedia.org" bisa dipaké. Perlu saeutikna hiji domain undak luhur, misalna "*.org".
Protokol anu dirojong: bitcoin:, ftp://, ftps://, geo:, git://, gopher://, http://, https://, irc://, ircs://, magnet:, mailto:, mms://, news:, nntp://, redis://, sftp://, sip:, sips:, sms:, ssh://, svn://, tel:, telnet://, urn:, worldwind://, xmpp: (ngagunakeun http:// mun protokol teu ditangtukeun)

Pamaluruhan tutumbu luar