Buka ménu utama

Irung nyaéta salah sahiji organ anu aya dina awak manusa. [1] Irung miboga pungsi pikeun ngangseu atawa ngambeu[2].

RujukanÉdit

  1. Wahyudi sofyan,spk (2000) "Irung". Jakarta penerbit kiblat.
  2. Irung