Jandéla nyaéta liang dina dingding hiji wanguan pikeun narima cahaya jeung hawa, biasana ditutupan ku bingkéy atawa beubeur anu eusina mangrupa sababaraha bahan transparan, kayaning kaca jeung bisa dibuka jeung ditutup sakahayang.[1]

Jandéla


RéferénsiÉdit

  1. (en)Word Window (diaksés tanggal 25 Oktober 2011)