Jawa Barat Nanjeur di Buana (komunitas)

Grup Basa Sunda dina Facebook

Jawa Barat Nanjeur di Buana atanapi JNB mangrupi hiji grup anu midangkeun ngeunaan bab kasundaan ti ngawitan seni Budaya Sajarah Diskusi jrrd. Grup ieu ngagaduhan Papagon anu jéntré.

Tutumbu LuarÉdit