Buka ménu utama

KI BENTELI mangrupakeun salah sahiji tatangkalan anu miboga ngaran ilmiah nyéta Kibatalia arborea(Blume) G.Don.Salian ti éta dipikawanoh ogé di Indonesia misalkeun kayu santen sebutanna di Jawa,jelutong pipit sebutanna di Malaysia,lanete sebutanna di Philipina.[1]

Tempat ayanaÉdit

Indochina,Semenanjung Myanmar,Thailand,Semenanjung Malaysia,Sumatera Barat,Borneo,sarta Philipina.[1]

KagunaanÉdit

Pikeun alat konstruksi,paralatan musik,pigura,patlot,selubung péso,raket tenis,sarta pikeun sapatu kai.[1]

RujukanÉdit

  1. a b c Five hundrert plant species in gunung halimun salak national park,west java. 2010. ISBN 978-602-8693-22-6.