Buka ménu utama
Keusik di hiji basisir di Calabria
Jalan keusik di Namibia

Keusik nyaéta hiji matérial nu dijieun ti batu atawa mineral nu alit pisan.[1] Keusik bisa mangrupa hasil ti érosi batu nu leuwih gedé. Keusik ogé bisa dipaké pikeun nyieun istana keusik.

Tempo ogéÉdit

 
Keusik
 
Keusik
 
Keusik


Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


 

dicutat tinaÉdit

  1. Jonathan, Rigg (1862). A Dictionary of the Sunda Language of Java. Universitas Harvard: Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen.