Ki Apu nyaéta salahsahiji tatangkalan anu ngaran ilmiah na Polyosma ilicifolia Blume. Lian ti éta, dipikawanoh ogé kalayan ngaran ki cabe di tatar sunda. Wangun ieu tatangkalan ukur tangkal asli.[1]

Tempat ayanaÉdit

Ieu tatangkalan ayana di India, Myanmar, Vietnam, China Wétan, Thailand,jeung di sawatara tempat di Malaysia, nepi ka Australia.[1]

KagunaanÉdit

Ieu tatangkalan kagunaanna pikeun ngawangun imah.[1]

RujukanÉdit

  1. a b c Daftar nama pohon-pohonan Jawa – Madura (I) Jawa Barat. List of tree species in West Java,, Prawira, R.S.A. (1976). Daftar nama pohon-pohonan Jawa – Madura. Bogor, Indonesia: Bagian Botani Hutan Lembaga Penelitian Hutan, Bogor, Indonesia.