Ki Bancét nyaéta salah sahiji tatangkalan any ngran ilmiahna Turpinia sphaerocarpa Hassk. Lian ti éta dipikawanoh ogé kalayan ngaran bangkong di tatar Sunda, langkiang etem di Simeuleu, geretak, maba, tapong-tapong di Malaysia, sarta laloi di Filipina.[1]

Tempat ayanaÉdit

Ieu tatangkalan aya di sawatara Malaysia iwal ti Papua.[1]

KagunaanÉdit

Ieu tatangkalan kagunaana keur bangunan imah jeung furnitur.[1]

RujukanÉdit

  1. a b c Daftar nama pohon-pohonan Jawa – Madura. Bogor, Indonesia: Bagian Botani Hutan Lembaga Penelitian Hutan, Bogor, Indonesia. 1976.