Ki Santri Nu Gagal (éjahan heubeul: Ki Santri Nu Gagal) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya Natawiria. Ieu buku munggaran medal taun 1921 dina wangun citak ku penerbit CVVL di Jakarta.

Ki Santri Nu Gagal  
PanulisNatawiria
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunCVVL
Kaping dimedalkeun1921


Nulis.jpg