Kihkir leutik

Kihkir nyaéta alat tina beusi nu aya huntuan, dipaké pikeun ngaratakeun (nyeukeutkeun jeung sajabana). [1]

ReferensiÉdit

  1. (id)Kikir (diakses 25 Juni 2016)