Ladrang mangrupa tembang pupuh nu ngagambarkeun nu resep banyol bari nyindiran.

Pupuh LadrangÉdit

Aya hiji sato leutik
Éngkang-éngkang, éngkang-éngkang
Sok luluncatan di cai
Ari bangun arék sarupa jeung lancah

Sekar Tandak Pupuh LadrangÉdit

Coba teguh masing telik
Éta gambar sidik-sidik
Sato naon kitu wanda
Reujeung dimana ayana

Sumber rujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit