Lalenok United Futebol Clube biasa dikenal salaku Lalenok United mangrupikeun klub maén bal Timor Wétan anu dumuk di Dili. Tim maén dina Liga Futebol Amadora Primeira Divisão, parantos bérés lumpat sareng dipromosikeun ti Segunda Divisão di taun 2018. Dina 2019 tim meunang Juara Primeira Divisão, ngarengsekeun musim kalayan total 30 poin tina 14 pertandingan, 5 payun juara Boavista sateuacanna. Dina usum anu sami tim ogé kéngingkeun Taça 12 de Novembro sareng LFA Super Taça, janten tim Timor munggaran anu meunang sadayana tilu kompetisi. Dina taun 2020 Lalenok janten klub maén bal Timor Leste anu munggaran anu pasanggiri dina Piala AFC, maén ngalawan tim Liga Indonésia nyaéta PSM Makassar dina pertandingan pembukaan play-off ASEAN.[1]

Lalenok United
Ngaran lengkepLalenok United Futebol Clube
LalandihanThe Lobsters
Ngadeg2016; Citakan:Years or months ago (2016)[2]
LapanganCafé Ermera
PupuhuPedro Belo
MénéjerJantje Matmey
LigaPrimeira Divisão
20191st
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir kandang
Kelir tim Kelir tim Kelir tim
Kelir tim
Kelir tim
Kelir tandang

RujukanÉdit

  1. http://www.rsssf.com/tableso/oosttim2018.html | title = East Timor 2018 | website = www.rsssf.com
  2. Agora, Timor. "Zenilda Gusmao Harii Klubu Futebol". timoragora.blogspot.com. Diakses tanggal 18 February 2019.