Lambang Bahrain nyaéta lambang nagara Bahrain nu aslina rancangan taun 1932 ku Charles Belgrave, gubernur jeung panaséhat Britania pikeun Syéikh Bahrain. Rancanganna ayeuna geus miboga sababaraha modifikasi.

Lambang Bahrain
Emblem of Bahrain.svg
Rincian
ArmigerRaja Bahrain
Diadopsi1932

Tingali ogéÉdit

Citakan:Coats of arms of Asia

Citakan:Bahrain-stub