Lambang nasional Bangladés mimiti dipaké sakeudeung sanggeus kamerdikaan dina taun 1971.

Lambang Nasional Bangladés
National emblem of Bangladesh.svg
Rincian
ArmigerRépublik Rahayat Bangladés
Diadopsi1971

Citakan:National symbols of Bangladesh Citakan:Coats of arms of Asia


Stub W.svg