Lambit nyaéta sair nu bangunna saperti aseupan gedé dijieunna tina benang atawa kantéh saperti heurap; sok disebut ogé sair lambit atawa langgé. [1]

Ngala lauk ku lambit di Amérika

SumberÉdit

  1. Danadibrata, R.A. 2009. Kamus Basa Sunda. Bandung: Panitia Penerbitan Kamus Basa Sunda.