Uji rasio likelihood

(dialihkeun ti Likelihood-ratio test)

Uji rasio-likelihood mangrupa tes statistik nu ngandelkeun kana ngitung tes statistik tina babandingan nilai maksimum fungsi likelihood dina kaayaan null hipotesa maksimal nu mibanda watesan kendor.

Baca ogeÉdit

  Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.