Buka ménu utama

MAHASISWA nyaéta sebutan pikeun jelema anu keur ngajalankeun pendidikan tinggi di salah sahiji perguruan tinggi di antarana akademik jeung anu paling umum nyaeta Universitas.[1]

RujukanÉdit

  1. [ttps://id.wikipedia.org/wiki/Mahasiswa ttps://id.wikipedia.org/wiki/Mahasiswa].