Massa atom ti hiji unsur kimia nyaéta massa hiji atom dina kaayaan cicing, umumna dinyatakeun dina hijian massa atom. Massa atom mindeng disinonimkeun jeung massa atom rélatif, massa atom rata-rata, sarta beurat atom. Sanajan kitu, aya saeutik béda alatan harga-harga kasebut bisa mangrupa rata-rata ti massa kabéh isotop unsur kasebut, atawa massa ti hiji isotop waé.

Tumbu ka luarÉdit