MathWorld nyaéta karya référensi matematika dina jero ramatan anu sawaréh badag eusina ditulis ku Eric W. Weisstein. Karya ieu disponsoran ku jeung dilisénsikeun ka Wolfram Research Incorporated. Proyék ieu didanaan saparona ku hibah National Science Digital Library ti National Science Foundation pikeun Universitas Illinois di Urbana–Champaign.

MathWorld
Gambar:MathWorld logo.gif
URLmathworld.wolfram.com
Slogan"the web's most extensive mathematics resource"
Komérsial?Enya
RupaProyék énsiklopédia Internét
RégistrasiTeu perelu ari maca hungkul mah
BahasaInggris
Lisénsi eusiKabéh hak cipta ditangtayungan undang-undang (hak cipta dicekel ku kontributor jeung dilisénsikeun kalawan non-éksklusif ka Wolfram Research, Inc., bébas pikeun kapereluan pribadi jeung atikan)[1][2]
Nu mibandaWolfram Research, Inc.
Nu nyieunEric W. Weisstein[3] jeung kontributor séjén
MimitiCitakan:Start date and years agoCitakan:Dubious (tersedia di tempat lain sejak 1995[4])
StatusAktip

Tempo ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. http://mathworld.wolfram.com/about/terms.html
  2. Eric Weisstein (2007). "Making MathWorld". Mathematica Journal 10 (3). Diarsipkan on 2012-07-09. Kesalahan: If you specify |archivedate=, you must also specify |archiveurl=. http://www.mathematica-journal.com/issue/v10i3/MathWorld.html. Diakses pada 2015-07-04. 
  3. "What is the history of MathWorld?". MathWorld Q&A. Wolfram Research, Inc. Diakses tanggal 8 February 2011. 

Tutumbu kaluarÉdit