Sir Michael John Gambon, CBE[1] (gumelar 19 Oktober 1940; umur 79 taun), magrupa aktor Inggris anu terkenal anu parantos damel di ampir sadaya jinis média kaasup televisi, pilem sareng téater.

Michael Gambon
BabarMichael John Gambon
19 Oktober 1940 (1940-10-19) (yuswa 79)
Cabra, Dublin, Irlandia
Ngaran celukanThe Great Gambon
PakasabanAktor
Taun aktif1962–ayeuna
PasanganAnne Miller (1962–99)
(Cerai)
Pasangan hirupPhilippa Hart (sejak 2000)
KolotMary dan Edward Gambon

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit