Buka ménu utama

Muriang mangrupa salah sahiji panyakit anu kaasup kana golongan panyakit hampang anu sering nyerang jalmi tanpa ningali waktu, tempat, jeung umur. Muriang ieu ogé mangrupa salah sahiji panyakit umum anu aya di kalangan masyarakat Indonesia. Muriang ieu bisa nyebabkeun ku sawatara hal tinangtu. Muriang ogé ngabogaan gejala- gejala tinangtu anu bisa urang tingali babarengan[1].

RujukanÉdit