Suku Jajambuan (Myrtaceae)
Eugenia uniflora - floroj.JPG
(Myrtaceae)
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Myrtaceae

Jajambuan (Myrtacéae) nyaéta hiji suku tutuwuhan tina ordo Myrtales nu aya dina kelompok utama Angiospermae (tutuwuhan kembangan).[1] Myrtaceae diwangun ku tatangkalan jeung perdu nu kapanggih di daérah tropis, subtropis jeung iklim Australia, diwangun ku antara 140 marga jeung 3000 spésiés.[2]

Bungbuahan anu umum dipikawanoh ti ieu suku di antarana jambu cai, kopo, jeung jamblang.

RujukanÉdit

  1. (en)Myrtaceae (diakses 26 Maret 2016)
  2. (en)Myrt (diakses 26 Maret 2016)