Napsu nu anom (éjahan heubeul: Napsoe noe anom) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya Adi Negoro. Ieu buku munggaran medal taun 1932 dina wangun citak ku penerbit di Batavia.

Napsu nu anom  
PanulisAdi Negoro
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1932


Nulis.jpg