Buka ménu utama

Ngalalana mekel saketip (éjahan heubeul: Ngalalana mekel saketip) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya J. Grant Allen. Ieu buku munggaran medal taun 1927 dina wangun citak ku penerbit di Weltevreden.

Ngalalana mekel saketip  
PanulisJ. Grant Allen
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1927


Nulis.jpg