Nine Inch Nails nyaéta grup musik rock industrial ti Amérika Sarikat anu didirikeun taun 1988 ku Trent Reznor. Ti awal ayana band ieu nepi ka kiwari parantos ngaluarkeun 9 album studio.

Nine Inch Nails
Tur Nine Inch Nails dina sasih November 2013
Ti kenca ka katuhu: Pino Palladino, Ilan Rubin, Trent Reznor, Alessandro Cortini
Profil
AsalCleveland, Ohio, U.S.
Aliran
Taun aktip1988 – ayeuna
Lébel
Maén di
Ramatlokanin.com
Anggota ti
Baréto anggota ti
List of Nine Inch Nails band members

DiskografiÉdit

AlbumÉdit