Buka ménu utama

Nokia 1011 nyaéta hiji telepon GSM nu diproduksi ku Nokia. Nomor tipena ngarujuk ka kaping paluncuranna, 10 Nopémber 1992.[1]

Nokia 1011
Nokia 1011.jpg
Mobile Nokia 1011 (1993)
PanyieunNokia
Mémori99 entry Phonebook
InputNumeric Keypad

Telepon keupeul ieu warnana hideung sarta miboga diménsi 195 x 60 x 45 mm, layar monokrom jeung aya anténana nu bisa dipanjangkeun. Memorina ngan bisa nyimpen 99 nomer telepon. Telepon Telepon ini operasina aya dina jaringan 900 MHz.

RujukanÉdit

  1. ""15 years ago: the first mass-produced GSM phone"". The Register. Diakses tanggal 2007-11-10.