Buka ménu utama

Nokia 1100 (jeung varianna, Nokia 1101) nyaéta hiji telepon keupeul GSM nu diproduksi ku Nokia. 250 yuta unit geus dijual ti diluncurkeunnana dina ahir 2003.[1]

Nokia 1100/1101
Nokia1100 new.jpg
PanyieunNokia
Kasadiaan dumasar nagara2003
PataliNokia 1101
BateraiNokia BL-5C
InputKeypad numérik
Layar96 x 65 Monochrome
Nada deringMonotone

Tempo ogéÉdit

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit


 
  1. "Nokia's cheap phone tops electronics chart". Reuters. Citakan:ISO date/en. http://uk.reuters.com/article/airNews/idUKL0262945620070503