Buka ménu utama

Nokia 1112 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104 x 44 x 17 mm kalawan beurat 80 gram.

Fitur & KomponénÉdit

  • Grafik monokrom
  • SMS
  • Mémori internal 4 MB
  • EMS
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion 700 mAh (BL-5CA)

Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit