Buka ménu utama

Nokia 1208 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 102 x 44.1 x 17.5 mm kalawan beurat 77 gram.

Fitur & KomponénÉdit

  • SMS
  • Mémori internal 4 MB
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion 700 mAh (BL-5CA)

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit