Buka ménu utama

Nokia 1600 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104 x 45 x 17 mm kalawan beurat 85 gram.

Fitur & KomponénÉdit

  • SMS
  • Mémori internal 4 MB
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion (BL-5C) 900 mAh

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit