Buka ménu utama

Nokia 1800 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 107 x 45 x 15.3 mm kalawan beurat 78.5 gram.

Fitur & KomponénÉdit

  • SMS
  • Kalénder
  • Tanda sora Mp3
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Bateré Li-Ion 800 mAh (BL-5CB)

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit