Buka ménu utama

Nokia 2110 nyaéta hiji telepon keupeul nu dijieun ku pausahaan télékomunikasi Nokia.

Nokia 2110
Nokia 2110.JPG
MérekNokia
Kamera tukangTaya
Kamera hareupTaya

Tumbu kaluarÉdit

  Média nu patali jeung Nokia 2110 di Wikimedia Commons