Nokia 2110 nyaéta hiji telepon keupeul nu dijieun ku pausahaan télékomunikasi Nokia.

Nokia 2110
Nokia 2110.JPG
MérekNokia
Kamera tukangTaya
Kamera hareupTaya

Tumbu kaluar http://techssiet.com/Édit

  Média nu patali jeung Nokia 2110 di Wikimedia Commons