Buka ménu utama

Nokia 2330 klasik (Nokia 2330 classic) mangrupa hiji telepon keupeul GSM nu diproduksi ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 107 x 46 x 13,8 mm kalawan buerat 80 gram.

Fitur & KomponénÉdit

  • Kaméra digital VGA, 640x480 piksel
  • Rekaman Vidéo
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
  • Bluetooth v2.0
  • Java MIDP 2.1
  • H.263 player
  • MP3/AAC player
  • Bateré Li-ion 1500 mAh (BL-C5)

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit