Buka ménu utama

Nokia 2600 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 107 x 46 x 20 mm kalawan beurat 94 gram.

FiturÉdit

  • Tombol navigasi 4 arah
  • SMS
  • EMS
  • Obrolan
  • Polifonik
  • Monofonik
  • Kaulinan
    • Mobile Soccer
    • Bounce
    • Nature Park
  • Radio FM

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit