Buka ménu utama

Nokia 2626 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104 x 43 x 18 mm kalawan beurat 91 gram.

FiturÉdit

  • Kaméra digital VGA
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Obrolan
  • Polifonik
  • Java MIDP 2.0
  • Kaulinan
    • Phantom Spider
    • Glamour Pinball
  • Radio FM
  • Internét
  • GPRS
  • Infrabeureum
  • Mémori internal 2 MB

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit