Buka ménu utama

Nokia 2650 nyaéta hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu boga diménsi 85 x 46 x 23 mm kalawan beurat 96 gram.

FiturÉdit

  • Tombol navigasi 4 arah
  • modél flip
  • SMS
  • MMS
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Java MIDP 1.0
  • Bateré Li-Ion 760 mAh (BL-4C)

Tingali ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit