Buka ménu utama

Nokia 3230 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 109 x 49 x 19 mm kalawan beurat 110 gram.

Fitur & KomponénÉdit

  • Sistem opérasi: Symbian OS v7.0s, Series 60 SE UI
  • Mémori internal 4 MB, éksternal kalawan RS-MMC
  • Kaméra digital 1.23 MP, 1280x960 piksel
  • SMS
  • MMS
  • EMail
  • Instant Messaging
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM steréo
  • Bluetooth v1.1
  • Infrabeureum
  • Java MIDP 2.0

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit