Buka ménu utama

Nokia 3510i mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 118 x 50 x 17 mm kalawan beurat 106 gram.

Fitur & KomponénÉdit

  • SMS
  • MMS
  • Monofonik
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Bateré Li-Ion 950 mAh (BLC-2)
  • Browser WAP 1.2.1

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit