Buka ménu utama
Nokia 5130 XpressMusic

Nokia 5130 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 107.5 x 46.7 x 14.8 mm kalawan beurat 88 gram.

Fitur & KomponénÉdit

  • Kaméra digital 2 MP, 1600x1200 piksel
  • Mémori internal 30 MB, mémori éksternal kalawan MicroSD nepi ka 16GB
  • SMS
  • MMS
  • Email
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Bluetooth v2.0 kalawan A2DP
  • Java MIDP 2.1
  • MP4/H.263/H.264 player
  • MP3/WMA/éaAC+ player
  • Bateré Li-Ion 1020 mAh (BL-5C)

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit