Buka ménu utama

Nokia 5200 mangrupa hiji telepon keupeul produksi Nokia. Kalawan beurat 104,2 gram. Mémori tiasa ditambih kalawan maké mémori éksternal kalawan maké microSD nepi ka 2 GB.

Tumbu kaluarÉdit