Buka ménu utama

Nokia 6030 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 104 x 44 x 18 mm kalawan beurat 90 gram.

FiturÉdit

  • SMS
  • MMS
  • Obrolan
  • Polifonik
  • Kaulinan
  • Radio FM
  • Internet
  • GPRS

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit