Buka ménu utama

Nokia 7110 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 125 x 53 x 24 mm kalawan beurat 141 gram.

FiturÉdit

  • Grafik monokrom
  • Layar 96 x 65 piksel
  • Buku telepon
  • Infra beureum
  • SMS
  • Browser WAP

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit