Buka ménu utama

Nokia 8110 mangrupa hiji produk telepon keupeul nu dirilis ku pausahaan Nokia. Telepon keupeul ieu miboga diménsi 141 x 48 x 25 mm kalawan beurat 152 gram. Dirilis dina taun 1998.

FiturÉdit

  • Jaringan 2G GSM 900
  • 125 buku telepon
  • SMS
  • Conference calling (1-5 orang)
  • Bateré Slim 400 mAh Li-Ion

Tempo ogéÉdit

Tumbu kaluarÉdit