Buka ménu utama

Nomer Buku Standar Internasional

Pikeun maca pitulung ngeunaan ISBN, tempo Pitulung:ISBN.
Nomer Buku Standar Internasional
{{{image_alt}}}
Nomer 13-digit ISBN, 978-3-16-148410-0, minangka surupan tina EAN-13 kode watang
SinggetanISBN
Diwanohkeun1970 (1970)
Organisasi pangokolaAgén ISBN Internasional
Dijit nomor13 (formatna 10)
Cék dijitWeighted sum
Conto978-3-16-148410-0
Ramatlokawww.isbn-international.org