Nusa Larang nyaéta ngaran patempatan anu kasebut dina Prasasti Batutulis salaku tempat moktana Niskala Wastu Kancana.[1] Ieu tempat bisa jadi nujul ka Nusa Gedé di Situ Léngkong Panjalu.[2]

RujukanÉdit

  1. Djafar, H. 2011. Prasasti Batutulis Bogor. Amerta 29(1) kac. 1-13.[2]
  2. Masduki, Aam. 2014. Tempat-Tempat Keramat di Kecamatan Panjalu Kabupaten Ciamis. Patanjala 6 (3): 475-88 [1]