Buka ménu utama

Nyi Sarangkana (éjahan heubeul: Nji Sarangkana) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya R. Ganda & Adinegara. Ieu buku munggaran medal taun 1924 dina wangun citak ku penerbit di Weltevreden.

Nyi Sarangkana  
PanulisR. Ganda & Adinegara
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1924


Nulis.jpg