Buka ménu utama

Obor II (éjahan heubeul: Obor II) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya G.J Nieuweuknizen & Spijkerman. Ieu buku munggaran medal taun 1939 dina wangun citak ku penerbit Bale Poestaka di Jakarta.

Obor II  
PanulisG.J Nieuweuknizen & Spijkerman
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Poestaka
Kaping dimedalkeun1939


Nulis.jpg