Obrolan:Zébra

Tambahkan topik
Tidak ada pembicaraan di halaman ini.

Sampurasun!

Pami ditungting mah ieu téh seueur kénéh kecap Zebra anu teu nganggo é curek gening. Pamugi tiasa diperenahkeun. Haturnuhun. Dian Émbarsari (sawala) 2 Agustus 2015 13.49 (UTC)

Balik deui ka kaca "Zébra".