Buka ménu utama

Opat budak pahatu di leuweung (éjahan heubeul: Opat boedak pahatoe di leuweung) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya Kapitein Harryat. Ieu buku munggaran medal taun 1923 dina wangun citak ku penerbit di Weltevreden.

Opat budak pahatu di leuweung  
PanulisKapitein Harryat
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1923


Nulis.jpg