Buka ménu utama
Barudak keur maké pacul

Pacul nyaéta pakakas nu sok dipaké di sawah pikeun malikeun taneuh nu tadina deplé sangkan jadi alus pikeun dipelakan tutuwuhan, salian ti éta pacul ogé bisa dipaké pikeun ngagali liang, ngamalirkeun cai, ngaduk,jeung sajabana[1], gagang atawa panyepengan pacul mangsa dipaké disebutna doran[2] .

ReferensiÉdit